المقادير
2 بيضه -2 كوب دقيق - 2 ملعقه صغيره بيكنج باودر- 2/3 كوب سكر ناعم
2/3 كوب سمن أو زيت قلي - رشه بسيطه ملح - قرفه - كبش قرنفل مطحون -فانيليا - مربى مشمش
** الطريقة **
1 - أخلطي الدقيق والبيكنج باودروالقرفه وكبش القرنفل والملح
2 - أخفقي البيض والفانيليا والسكر والسمن جيدا
3 - أضيف المقادير كلها معا وتعجن جيدا بأطراف الأصابع
بتكون عجينه جامده نوعا ما
4 - خذي 3/4 العجينه وافرديها في صينيه مدهونه
5 - ضعي المربى فوقها بالتساوي
6 - أما العجينه الباقية فأخلطيها مع قليل من الدقيق واعجنيها باليد لتصبح جامده
وابرشيها فوق المربى
7 - أدخليها الفرن بنكون مسخنينه قبل ..تحتاج لمدة 20 دقيقه على حراره 210 درجه مئويه
8 - عندما تنضج وتبرد نقطعها الى مربعات
*** ملاحظه ممكن الاستغناء عن القرفه وكبش القرنفل ***
****وممكن وضع أي مربى تحبينه****
بالهناء والشفاء